David in Victoria sta poročena že devet let in premostila sta že marsikatero težavo, tudi Davidovo varanje. Foto: EPA
David in Victoria sta poročena že devet let in premostila sta že marsikatero težavo, tudi Davidovo varanje. Foto: EPA

Par, ki se je iz Velike Britanije preselil v Los Angeles, kjer je David dobil novo službo, Victoria pa številne znane prijatelje, je zašel v krizo. Nogometaš naj bi si namreč zelo želel, da bi se z družino vrnil spet na staro celino, medtem ko Victoria uživa v pozornosti paparacev, ki jih okoli njihove vile kar mrgoli.

"David se mora vrniti nazaj v Evropo, če želi nadaljevati uspešno nogometno kariero. Victoria pa se boji, da bi selitev nazaj ubila njuno družabno življenje," je neki njun prijatelj zaupal časopisu Daily Star.

Govorice, da naj bi par razmišljal tudi o ločitvi, so se pojavile, ko je David v neki oddaji priznal, da je težko ohranjati prijetno zasebno življenje, če o njem vsak dan poročajo rumeni mediji. Hkrati je dodal, da se je že sprijaznil s tem, saj sta oba slavni osebnosti že od začetka njune zveze, in da vse le ni tako slabo.

"Ko imaš otroke, se spremeni celoten pogled na življenje. Oni zasledovanje paparacev naredijo znosneje, saj včasih imaš res grozen dan za sabo, potem pa le prideš domov in jih vidiš nasmejane in pozabiš na vse tegobe, ki te trenutno težijo."

C. R.