Foto:
Foto:

Tako se je nekdanja članica skupine Spice Girls odzvala na številna poročanja časnikov, da je imel nogometni zvezdnik več ljubezenskih afer. Kot je povedala Victoria, globoko v sebi verjame, da ima najbolj zvestega moža, ki bi si ga lahko zaželela, poleg tega pa je prepričana, da ji je bil vedno zvest in da je lahko srečna, ker ga ima.

30-letnica je v intervjuju tudi priznala, da se zaveda dejstva, da mogoče ne bo nikoli več dosegla glasbenega uspeha skupine Spice Girls, a je to prav nič ne moti, saj je popolnoma zadovoljna sama s seboj, s svojim videzom in potekom svojega življenja.

Kot je še povedala, je zdaj bolj sproščena, ker se ji ni treba več dokazovati. Odkar je dopolnila 30 let, je njen glavni cilj v življenju čim več časa preživeti z ljubljenimi. Pevka je pred kratkim pokazala tudi svojo humanitarnost, ko je obiskala barakarsko naselje v Peruju.

Victoria je več dni preživela v Limi, kjer je snamala dokumentarec za Comic Relief. Mož David pa medtem s svojim novim tatujem dokazuje navdušenje nad družino, saj naj bi bil križ na njegovem vratu talisman, ki varuje njegove otroke.