Ena najbolj ikoničnih serij v zgodovini televizije. Jennifer Aniston in David Schwimmer sta desno. Foto: Reuters
Ena najbolj ikoničnih serij v zgodovini televizije. Jennifer Aniston in David Schwimmer sta desno. Foto: Reuters

Tabloid Closer je na začetku tedna objavil, da sta igralca romantično povezana, predstavnik Schwimmerja pa je za britanski The Sun že zanikal govorice.

Igralca sta govorice podžgala maja med posebno epizodo Prijatelji: Spet skupaj s podnaslovom The One We've Been Waiting For (Tista, ki smo jo čakali), ko je voditelj in komik James Corden ekipo vprašal, ali se je v resničnem življenju razvila romanca med kom iz ekipe, piše ameriški People.

Aniston je Schwimmerju prepustila, naj prvi odgovori na vprašanje, in igralec je priznal, da se je "močno zaljubil" vanjo. "V nekem trenutku sva si bila zelo všeč, toda videti je bilo kot mimohod dveh ladij, saj je bil eden od naju vedno v zvezi in nikoli nisva prestopila te meje. To sva spoštovala," je povedal David.

Jennifer je dodala, da se nista prepustila občutkom, temveč sta vse moči usmerila v Rossa Gellerja in Rachel Green, vlogi, ki sta ju igrala. "Bila sva v zvezah in nikoli ni bil pravi čas, ne bi se izšlo. Lepota tega je bila, da sva vse občutke dobesedno usmerila v Rossa in Rachel."

Schwimmer je bil sedem let poročen z Zoe Buckman in z njo ima desetletno hčer Cleo. Aniston je bila pet let v zakonu z Bradom Pittom, več kot dve leti pa je bila poročena z Justinom Therouxem.