"Ljubim svojo ženo in otroke." Foto: EPA

Frontman zasedbe Foo Fighters je razkril, da je spet postal oče – a otrok ni plod njegovega zakona z Jordyn Blum, s katero je poročen že 21 let in ima tri hčere.

"Pred kratkim sem postal oče hčerki, ki je bila rojena zunaj mojega zakona. Načrtujem, da ji bom ljubeč in podpirajoč oče," je delil Dave Grohl, nekdanji bobnar Nirvane, ter posebno poudaril, da ljubi svojo ženo in otroke.

Harper, Jordyn, Dave, Ophelia in Violet. Foto: EPA
Harper, Jordyn, Dave, Ophelia in Violet. Foto: EPA

"Delam vse, kar je v moji moči, da bi ponovno pridobil njihovo zaupanje in si zaslužil njihovo odpuščanje," je še zagotovil 55-letnik. Grohl ni razkril nobenih drugih podrobnosti o dojenčici ali njeni materi, pod objavo na Instagramu pa je onemogočil komentarje, poroča AP.

Ameriški pevec se je z Jordyn Blum, nekdanjo manekenko, ki je postala filmska in televizijska producentka, poročil leta 2003. Skupaj imata 18-letno pevko Violet Maye, njeni mlajši sestri Harper Willow in Ophelia Saint imata 15 in 10 let.

Pred tem je bil od leta 1994 do 1997 poročen s fotografinjo Jennifer Leigh Youngblood. Za njuno ločitev naj bi bila po njegovih besedah vzrok prav nezvestoba.