Demi bo morda tudi podala recept za uspešen zakon s 15 let mlajšim možem. Foto: EPA
Demi bo morda tudi podala recept za uspešen zakon s 15 let mlajšim možem. Foto: EPA

Založba HarperCollins je že odkupila pravice za objavo biografije, ki še nima naslova. Čeprav pri založbi ne želijo povedati, koliko so morali plačati, so se v javnosti pojavile informacije, da naj bi odšteli dva milijona ameriških dolarjev.

Zvezdnica filmov, kot so Duh (Ghost), Nespodobno povabilo (Indecent Proposal), Striptiz (Striptease), je imela zapleten odnos s svojo mamo Virginio King, ki je umrla za rakom leta 1998. Biološki oče je njeno mamo zapustil, še preden je bila rojena, tudi očim Danny Guynes pa ni bil preveč skrben, saj se je družina zaradi njegovega pogostega menjavanja služb in pijančevanja (z alkoholom je imela težave tudi mama) pogosto selila.

Med zadnjimi je noseča pozirala Claudia Shiffer, po Demi pa so se zgledovale tudi številne druge zvezdnice.

Med najbolje plačanimi igralkami
Moorova, ki je bila v samem vrhu najbolje plačanih igralk Hollywooda, je leta 1991 poskrbela za še eno prelomnico. Prva je namreč visoko noseča gola pozirala za revijo Vanity Fair, kar so nato posnemale mnoge druge zvezdnice.

Trikrat dahnila da
Demi se je prvič poročila leta 1980 z glasbenikom Freddyjem Moorom. Pet let pozneje sta se ločila, a je igralka, rojena kot Demetria Gene Guynes, obdržala njegov priimek. Dve leti pozneje se je poročila z igralcem Bruceom Willisom, s katerim imata tri otroke - 22-letno Rumer, 19-letnega Scouta LaRueja in 16-letno Tallulah Belle. Po 13 letih se je končal tudi ta zakon, a sta z Willisom ostala v dobrih odnosih. Od leta 2005 je Demi poročena s 15 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem.