Zaljubljenca sta skupaj utišala zlobne jezike. Foto: EPA
Zaljubljenca sta skupaj utišala zlobne jezike. Foto: EPA
Ashton Kutcher in Demi Moore
Demi pravi, da je Ashton po duši starejši kot njegovi vrstniki. Foto: EPA

44-letna Demi je o svoji zvezi z Ashtonom, ki bo februarja dopolnil 29 let, spregovorila v intervjuju za revijo Vanity Fair. Na vprašanje, ali z možem razmišljata o otroku, je Demi zatrdila: "Precej resno."

Za igralko, ki je bila med letoma 1987 in 2000 poročena z Bruceom Willisom, bi bil to že četrti otrok - z Bruceom imata tri hčerke, Rumer Glenn, Scout LaRue in Tallulah Belle. "Ah, ko imaš enkrat tri otroke, si že v manjšini. Nato se začneš spraševati, kakšna je sploh razlika, če imaš tri, štiri ali pet otrok," je povedala Demi Moore.

Z lepotcem pod roko presenetila samo sebe
Demi in Ashton sta se spoznala leta 2003 in se poročila dve leti pozneje. Opravljivci in celo veliko Hollywoodčanov se je takrat le kislo nasmihalo in stavilo, koliko časa bosta igralca skupaj, v nos pa jim je šla predvsem starostna razlika. A zdaj se strinjajo, da je zakon Moorove in Kutcherja nekaj posebnega. Demi je za Vanity Fair povedala, da je bila poroka z Ashtonom najboljša stvar, ki se ji je zgodila v življenju.

"Če bi mi kdo rekel: 'Srečala boš 25-letnika, ki bo srečen s teboj in tvojimi otroki," bi mu rekla, naj neha sanjati. Mislim, da je bilo vse to za naju veliko presenečenje, še zlasti za Ashtona," je razložila Demi, ki je dodala, da z možem nikoli nista razmišljala o starostni razliki. "V bistvu je bilo, kot da bi spoznala nekoga, ki ga poznam od nekdaj," pravi zvezdnica, ki je ponosna tudi na to, da se Ashton odlično razume z njenimi hčerkami in celo njenim prejšnjim možem. Rumer Glenn, Scout LaRue in Tallulah Belle pa Kutcherja kličejo kar Mod, kar je bi bila okrajšava za "my other dad" oziroma "moj drugi oče".