Najnovejši televizijski projekt Demi Lovato bo dokumentarna serija Unidentified with Demi Lovato. V njej se bo odpravila na zunajzemeljsko pustolovščino, pridružila pa se ji bosta tudi njen najboljši prijatelj Matthew Scott Montgomery in sestra Dallas. Ker sta sama skeptika, ju bo Lovato skozi različne podvige poskušala prepričati, da vesoljci dejansko obstajajo in so tudi že na Zemlji, svoj glas pa tako uporabiti, da spreobrne tudi druge, ki ne verjamejo v njihov obstoj.

Tako se bo 28-letnica z dvema "sopotnikoma" med raziskovanjem resnice o fenomenu NLP-jev pogovarjala z vodilnimi znanstveniki, strokovnjaki in osebami oziroma pričami, ki naj bi jih Nezemljani dejansko ugrabili. Prav tako pa bo trio razkrival tajna vladna poročila in skupaj tudi izvajal poskuse na domnevnih vročih točkah za NLP-je. Pevka se nadeja, da bo tako z vesoljci lahko sklenila mir in posledično rešila človeštvo, poroča Billboard.

Da verjame v zunajzemeljska bitja, ni skrivnost

Sorodna novica Demi Lovato: "Z meditacijo lahko vzpostavimo stik z zunajzemeljskimi bitji"

Zunajzemeljska dokumentarna serija, ki ne bo temeljila na scenariju, bo imela štiri dele, pripovedovana pa naj bi bila na edinstveno drzen in zabaven način Demi Lovato. Med glavnimi producenti sta sicer tudi zvezdnica sama in njen menedžer Scooter Braun. Projekt bo na voljo na ameriški pretočni platformi Peacock, datum izida pa še ni znan.

Grammyjeva nominiranka je že v preteklosti dejala, da odkrito verjame v obstoj nezemeljskih bitij, le z verjetjem pa po njenem mnenju lahko z njimi vzpostavimo mir. Že leta 2014 je televizijskemu voditelju Sethu Meyersu dejala, da bi bili ljudje neizmerno egocentrični, če bi dejansko verjeli, da so edina bitja v tem vesolju. Januarja pa je na družbenih omrežjih tudi objavila videoposnetek, na katerem pravi: "Še en dan, še eno videnje NLP-ja," in dodala, da "prihajajo".