Demi Lovato bo znova poskusila z zdravljenjem. Foto: EPA
Demi Lovato bo znova poskusila z zdravljenjem. Foto: EPA

Pevka, ki so jo zaradi prevelikega odmerka mamil našli nezavestno 25. julija, se počasi pripravlja, da bo zapustila bolnišnico Cedars-Sinai. Njena ekipa, ki ji sicer ves čas stoji ob strani, ji je postavila ultimat, da mora takoj, ko zapusti bolnišnico, na zdravljenje. Poleg tega, da je odvisnost ogrozila njeno življenje, po pisanju portala TMZ onemogoča tudi normalno delo.

Demi se dan po "grožnji" ekipe odločila, da bo znova poskusila z zdravljenjem. Pevka, ki se k mamilom prvič zatekla pri 17. letu, se je v preteklosti že otresla zasvojenosti odvisnosti in ravno na začetku letošnjega leta praznovala šesto obletnico treznosti. A kmalu zatem so se za pevko začele težave, s pesmijo Sober (Trezna) je namignila, da ji je spodletelo in ima spet težave z zlorabo mamil.

Pevka, ki je pod drobnogledom javnosti že dolgo, kot najstnico smo jo namreč gledali v priljubljenih Disneyjevih projektih, je povedala, da se je k mamilom zatekla pod velikim bremenom slave. Odkrito pa je spregovorila tudi o težavnem odnosu z očetom, ki je bil odvisnik, in o težavnih najstniških letih zaradi zlorabljanja sovrstnikov v šoli.

Pevka je s pesmijo Sober namignila, da se je znova znašla v vrtincu mamil