Foto:
Foto:
Demi je nehala kaditi. Je razlog nosečnost?

Po besedah nekega prijatelja naj bi to novico na večerji izdal 27-letni partner slavne igralke, torej domnevni bodoči očka. Mladi filmski zvezdnik je baje še povedal, da naj bi njegova 15 let starejša izvoljenka rodila oktobra.

Igralka naj bi novico o tem, da je noseča, izvedela 4. marca ob obisku bolnišnice na Beverly Hillsu. Ob novici naj bi bila tako osupla, da sprva o tem niti z Ashtonom ni hotela govoriti.

Ko naj bi se pomirila, pa naj bi po besedah nekega prijatelja komaj čakala, da sporoči srečno novico. Takoj naj bi poklicala bodočega očka in kot iz topa izstrelila: "Ljubi, noseča sem!"

Igralka je baje prijateljem zaupala, da si z Ashtonom resnično želita otroka. Da je bivša žena igralca Brucea Willisa zares noseča, kaže tudi njeno obnašanje, saj odkar je izvedela za nosečnost, ni prižgala cigarete, čeprav je strastna kadilka.

Demi, ki naj bi bila v osmem tednu nosečnosti, za zdaj uradno še ne želi priznati novice, saj si ne želi prevelikega pritiska medijev, kot je bilo to leta 1997 ob ločitvi od Brucea Willisa.