Nasmejana Ashton in Demi skupaj na rdeči preprogi - prizor, kakršnega najverjetneje ne bomo videli več. Foto: EPA
Nasmejana Ashton in Demi skupaj na rdeči preprogi - prizor, kakršnega najverjetneje ne bomo videli več. Foto: EPA

Januarja je sledila hospitalizacija in vse odtlej se v medijih pojavljajo namigovanja o tem, da z igralko ni vse v najlepšem redu. Dokaz naj bi bila tudi Demijina telesna teža, saj menda še nikoli ni bila tako vitka.

Tik pred njenim življenjskim jubilejem so govorice spet vse glasnejše: nekateri "bližnji" viri so za tabloid People povedali, da prijatelje skrbi za igralkino zdravje. Še posebej naj bi ga načelo dejstvo, da so tabloidi polni člankov o Ashtonovi romanci z od Demi kar 20 let mlajšo lepotico Milo Kunis. Moorova naj bi bila "ljubosumna in obupana" zaradi te zveze.

Spet drugi pa pravijo, da je igralka zdaj končno obračunala s preteklostjo in gleda le v prihodnost.

Tudi v tretje ni šlo rado
Zakon s Kutcherjem je bil Demijin tretji po vrsti: prvič je bila z glasbenikom Freddyjem Moorom poročena med letoma 1980 in 1984, od katerega je prevzela in obdržala priimek. Sledila je zaroka z igralcem Emiliem Estevezom, ki pa sta jo preklicala. Leta 1987 se je Demi poročila z zvezdnikom Bruceom Willisom, v njunem nekaj več kot desetletje trajajočem zakonu so se rodile tri hčerke: Rumer, Scout in Tallulah.

Nato je bila igralka v daljšem razmerju z inštruktorjem borilnih veščin Oliverjem Whitcombom, leta 2003 pa sta se začela videvati s Kutcherjem. Poročila sta se leta 2005 in skupaj vztrajala šest let.