Demi in Ashton sta v soboto dahnila usodni da. Foto: EPA
Demi in Ashton sta v soboto dahnila usodni da. Foto: EPA
Par se je spoznal leta 2003 v New Yorku. Foto: EPA

Potem ko so vest o poroki objavili ameriški tabloidi, sta novico o poroki potrdila tudi sama igralca. 27-letnega Ashtona Kutcherja poznamo po nastopu v nanizanki Oh, ta sedemdeseta, trenutno pa vodi resničnostni šov Punk'd na televiziji MTV.

Demi je zaigrala v več uspešnih filmih, med njimi so tudi Duh, G.I. Jane in Striptiz. Pred tem je bila poročena s Freedijem Moorom (1980-84) in Bruceom Willisom (1987-2000). Zanj je to prvi zakon.

Z Ashtonom sta se spoznala na začetku leta 2003 na večerji v New Yorku. Takrat je on hodil z Brittany Murphy, s katero je kmalu zatem prekinil prav zaradi Demi, ki ima iz zakona z Willisom tri hčerke.

Po pisanju Us Weeklyja naj bi se poročila v okolici Los Angelesa, na slovesnosti pa naj bi bilo okrog sto povabljenih, med njimi tudi Demijin nekdanji mož Bruce Willis in njuni trije otroki.

People navaja, da si je mladi Ashton kmalu potem, ko sta se z Demi spoznala, izboril mesto med njenimi hčerkami - 17-letno Rumer, 14-letno Scout in 11-letno Tallulah. Materinega izvoljenca so poimenovale MOD - kar je kratica za My Other Dad (Moj drugi oče).

Sicer pa so nekateri zvezo med igralcema v Hoolywoodu označili kot dokaz novega, bolj liberalnega trenda, ko imajo starejše Američanke mlajše partnerje.