Foto:
Foto:
Lepotica Denise je igralca Charlieja precej umirila. Se bo on zaradi ločitve ponovno poslabšal?

Igralca sta bila poročena dve leti in pol, skupaj imata tudi eno hčerko, drugi otrok pa je na poti.

34-letna Denise, ki je v šestem mesecu nosečnosti, je zahtevek vložila na losangeleškem sodišču v sredo, hkrati pa zahteva tudi skrbništvo nad njuno enoletno hčero in novorojenčkom.

39-letni Charlie Sheen, ki se je v filmsko zgodovino vpisal z vlogami v filmih Platoon in Wall Street, trenutno nastopa v CBS-jevi humoristični nanizanki Two and a Half Men.

V nanizanki se je kot gostja pojavila tudi Richardsova. Nastopila je v vlogi nekdanjega dekleta glavnega junaka, s katero skuša spet priti skupaj.

Sheen in Richardsova sta se spoznala leta 2000, zveza pa je igralca precej umirila. Pred tem je bil večkrat na sodišču zaradi mamil, napadel je svoje takratno dekle, prav tako pa je bil tudi na seznamu madame Heidi Fleiss. Fleissova je vodila prostitutke za stranke iz visoke družbe.

Denise Richards in Charlie Sheen sta že objavila skupno izjavo, v kateri sta zapisala, da ju nedavni dogodki zelo žalostijo, medije pa sta prosila, naj jima v imenu hčere Sam in nerojenega otroka pustijo zasebnost v tem težkem obdobju.