Diplo sodeluje s pevci, kot so Britney Spears, Beyoncé, Justin Bieber in Madonna. Foto: EPA
Diplo sodeluje s pevci, kot so Britney Spears, Beyoncé, Justin Bieber in Madonna. Foto: EPA

36-letni didžej s pravim imenom Thomas Wesley Pentz in njegova nekdanja partnerica sta dobila drugega otroka. Zanj sta izbrala ime Lazer Lee Louis Pentz, Lazer po Diplovem glasbenem projektu Major Lazer.

Producent ima še 4-letnega sina Locketta, prav tako iz razmerja s Kathryn. Z nekdanjo partnerico se dobro razumeta in želita skupaj vzgajati otroka, pravi vir blizu didžeja. To pa ne moti Katy Perry, ki je že nekaj časa nova producentova izbranka. Slavna pevka ima sicer za sabo že zakon s komikom Russllom Brandom, Diplo pa je bil več let v zvezi s pevko M.I.O.

Diplo je sicer svojo ljubezen do Perryjeve pred časom pokazal tudi na precej neprimeren način, ko je napadel Taylor Swift. Mlada pevka se je na podelitvi MTV-jevih videonagrad pojavila v vročih hlačkah, didžej pa je na Twitterju zapisal pripombo, da je njena zadnjica (pre)majhna. Šala na račun Swiftove je odziv na njeno pesem Bad blood, ki naj bi bila namenjena Katy. Skladba govori o popzvezdnici, ki se je do Swiftove obnašala nesramno in ji metala polena pod noge. Čeprav Taylor ni nikoli dejala, da gre za Perryjevo, zvezdnici gojita zamero druga do druge, saj naj bi Katy poskušala najeti nekaj plesalcev, ki delajo za Swiftovo.