Pete Doherty je v rehabilitacijskem centru preživljal težke trenutke. Foto: EPA
Pete Doherty je v rehabilitacijskem centru preživljal težke trenutke. Foto: EPA
Pete Doherty in Kate Moss
Pete Doherty še ni pozabil Kate.

Zaradi ljubosumja je Pete zaužiti tablete, s katerimi je želel omiliti bolečino, ko je izvedel, da ima njegova nekdanja spremljevalka novega fanta, kitarista skupine The Kills, Jamieja Hincea.

Rad preizkuša tablete
Nadzornik 28-letnega glasbenika, ki je pred kratkim zapustil rehabilitacijski center, Johnny Jeannevol, je povedal, da je bil Pete zelo prizadet, ko je Kate pokazala novega fanta. "Izkoristil je priložnost, da vzame prevelik odmerek in ga je. Rekel mi je, da ni vedel, kakšne so te tablete, a si je mislil 'k vragu' in vzel vse." Jeannevol je še dejal, da Dohertyja ne zanima, kako mu droge škodujejo: "V bistvu jih rad preizkuša."

O Hinceu se Kate ni želela pogovarjati
Medtem ko je bil pevec v rehabilitacijskem centru, se je še vedno večkrat slišal s Kate. Jeannevol je rekel, da je Kate redno klicala Petea v center, a ko jo je ta začel spraševati o novem fantu, se je manekenka začela izmikati.

Trkal je na vrata ustanove za duševne bolezni
Pevčev prijatelj, ki ni želel biti imenovan, je povedal, da je bil pevec skupine Babyshambles med rehabilitacijo tako na dnu, da so zdravniki že razmišljali, da bi ga poslali na zdravljenje v ustanovo za duševne bolezni. Peteov prijatelj upa, da se bo Kate izogibala nekdanjega fanta, medtem ko ta začenja novo življenje.