Par je izgubo sina opisal kot največjo bolečino, ki jo lahko občutijo starši. "Rojstvo najine hčere nama daje moč, da lahko preživiva z nekaj upanja in sreče," sta povedala ob razkritju žalostne novice.

Dneve pozneje se je nogometaš oglasil na družbenem omrežju, na katerem je napisal, da je "zdaj čas za hvaležnost za življenje, ki sta ga sprejela na svet".

Obenem je dodal, da sta z Georgino občutila vso ljubezen in podporo, ki sta ju bila deležna od prijateljev, sorodnikov in oboževalcev. "Vsem se želimo zahvaliti za vse prijazne besede in geste."

Tudi nogometaševa ekipa Manchester United je na Instagramu komentirala žalostno novico: "Tvoja bolečina je naša bolečina. V tem trenutku pošiljamo ljubezen in moč tebi in družini."

Nogometaš je opisal še, kako ga je ganil minuto dolg aplavz na torkovi tekmi med Liverpoolom in Manchester Unitedom. Ta se je zgodil v sedmi minuti (sedem je številka Ronaldovega dresa pri Unitedu), navijači Liverpoola pa so Ronaldu in njegovi družini izkazali podporo ob žalostni novici tudi s prepevanjem klubske himne You'll Never Walk Alone (Nikoli ne boš hodil sam). Dejal je, da on in njegova družina ne bodo nikoli pozabili tega trenutka spoštovanja in sočutja.

Malčica, katere ime še ni znano, se je pridružila bratoma in sestrama: 11-letnemu Cristianu, štiriletnima dvojčkoma Evi in Mateu, ki sta jih rodili nadomestni mami, ter štiriletni Alani Martini, ki jo je rodila Georgina.