Zvezdnika sta se spoznala na snemanju filma Gospod in gospa Smith. Foto: EPA
Zvezdnika sta se spoznala na snemanju filma Gospod in gospa Smith. Foto: EPA
Angelin Jolie in Maddox
Kmalu bo imela zvezdnica tri otroke. Foto: EPA
Angelina Jolie
Še v pričakovanju otroka zvezdnica poziva ljudi, naj se udeležijo humanitarnih akcij. Foto: Reuters

S tem dejanjem je revija dala tudi blagoslov slavnemu paru, ki je s svojo vezo razburil mnogo ljudi.

Revija People je visoko nosečo Angelino dala na naslovnico vsakoletne posebne izdaje z imenom Najlepši ljudje na svetu, kar je prav nenavadno, saj omenjena revija na svojih naslovnicah te posebne izdaje še nikoli ni objavila fotografijo noseče ženske.

Lepotica z angelskim obrazom
Poleg te časti, pa so Angelino pohvalili tudi za aktivno sodelovanje v humanitarnih akcijah. Sicer pa je slavna igralka prišla na lestvico najlepših ljudi že četrtič, saj kot pravijo pri reviji Pepole Magazine, je Angelina naravna lepotica.

Najlepša je brez vseh ličil, saj je šele takrat mogoče videti njen angelski obraz.

Ljubi humanitarna dela
Angelina, ki trenutno biva v Namibiji, kjer skupaj z Bradom Pittom pričakuje rojstvo njunega prvega otroka, je še vedno zelo aktivna na humanitarnem področju.

Pozvala je namreč k akciji zbiranja denarja za izobraževanje sto milijonov otrok, ki se trenutno ne šolajo. Angelina se namreč zelo zavzema za pomoč državam tretjega sveta, saj je prepričana, da se stvari lahko spremenijo na boljše.

Milijon dolarjev vredna fotografija
Morda pa bo slavna igralka izkoristila svojo slavo in radovednost sveta o njenem prvorojencu ter zbrala nekaj denarja s prodajo fotografij njenega in Bradovega dojenčka. Nekateri fotografi namreč menijo, da bi bila ta fotografija vredna najmanj milijon dolarjev.