Po smrti Elvisovega očeta in babice je Lisa Marie postala edina dedinja njegovega velikanskega premoženja. Foto: EPA
Po smrti Elvisovega očeta in babice je Lisa Marie postala edina dedinja njegovega velikanskega premoženja. Foto: EPA

40-letna Presleyjeva je bila marca skoraj prisiljena priznati, da je noseča, potem ko so paparaci v objektiv ujeli njen precej obsežen obseg pasu, zdaj pa je razkrila, da nosi dvojčka.

Presleyjeva se je s svojim četrtim možem Michaelom Lockwoodom, glasbenikom in producentom, s katerim bosta jeseni postala starša dvojčkov, poročila januarja leta 2006 na Japonskem. Iz prvega zakona z Dannyjem Keoughom ima še dva otroka, 19-letno hčerko Danielle Riley, ki je priznana manekenka, in 15-letnega sina Benjamina Storma.

Lisa Marie je bila v 90. letih leto in pol poročena z (nekdanjim) kraljem popa Michaelom Jacksonom in leta 2002 na kratko z igralcem Nicolasom Cageem. Pevka in avtorica skladb, ki je, tako kot njena mati Priscilla, scientologinja, je od leta 2003 izdala dva albuma, vsakega so prodali v več kot milijon izvodih in se je znašel med prvimi desetimi mesti ameriške lestvice.

Presleyjeva je bila leta 1977, ko je njen oče Elvis - menda jo je oboževal in razvajal - umrl v starosti 42 let, stara devet let. Tudi Elvis je bil dvojček: njegov brat Jesse Garon je umrl ob rojstvu leta 1935.