Elle MacPherson je trenutno samska. Foto: EPA
Elle MacPherson je trenutno samska. Foto: EPA
Elle MacPherson
V mladosti si ni bila všeč, saj se ji je zdelo, da so jo samo prsi, noge in lasje. Foto: EPA

42-letna dolgonoga lepotica je v pogovoru z ameriško tv-voditeljico Barbaro Walters zatrdila, da je že od junija lani, ko se je razšla z dolgoletnim partnerjem, Švicarjem Arpadom Bussonom, samska.

Rumeni mediji so jo v tem času sicer povezovali z najrazličnejšimi moškimi, omenjali so tudi nogometaša Sola Campbella in irskega šarmerja Colina Farrella.

Voditeljica jo je naravnost vprašala, če ima fanta, Elle pa je v smehu odgovorila: "Imam mnogo ljudi, ki mi veliko pomenijo."

Na vprašanje, kaj si misli o vnaprej načrtovanih spolnih odnosih, kar je bila tudi tema oddaje, pa je Avstralka nagajivo povedala: "Že nekaj časa sem samska, zato take odločitve odvisne od razpoloženja. Velikokrat zato pride do ljubljenja povsem spontano."

V mladosti si ni bila všeč
Elle je ameriškim gledalcem tudi potožila, da je imela v mladosti veliko težav s samopodobo in samozavestjo. "Zdaj vem, da sem imela lepo telo, a takrat se tega nisem zavedala in nisem znala ceniti daru narave. Želela sem biti nežna in prefinjena, namesto tega pa se mi je zdelo, da so me same prsi, noge in lasje."