Grimes in Musk imata precej nekonvencionalno zvezo. Foto: AP
Grimes in Musk imata precej nekonvencionalno zvezo. Foto: AP

34-letna Grimes, ki ima s 50-letnim ustanoviteljem Tesle že dve leti starega sina neizgovorljivega imena X Æ A-12, je povedala, da se jima je hčerka rodila decembra, donosila pa jo je nadomestna mama. Čeprav je polno ime malčice Exa Dark Sideræl, jo kličeta "Y" – njenega bratca kličeta "X".

Novico je bila kanadska pevka prisiljena razkriti, potem ko je med pogovorom za Vanity Fair deklica začela neutolažljivo jokati. “Kolike jo mučijo," je povedala Grimes novinarju, ko jo je ta vprašal, kaj se dogaja. “Ne vem, ne vem, kaj sem mislila,” mu je odgovorila na vprašanje, zakaj je skušala prikriti hčerkin obstoj.

Elon Musk si sinom X-em, ki se je rodil leta 2020. Foto: Twitter
Elon Musk si sinom X-em, ki se je rodil leta 2020. Foto: Twitter

Y se je rodila le nekaj mesecev, potem ko sta se Grimes in Musk po treh letih zveze razšla. Zdaj sta ponovno skupaj – do neke mere. “Verjetno bi ga označila za mojega fanta, ampak v resnici je najina zveza zelo fluidna. Živiva v ločenih hišah. Sva najboljša prijatelja. Stalno se videvava. Imava pa tudi vsak svoje življenje in ne pričakujem, da bodo drugi ljudje to razumeli," je pojasnila. “Še nikdar nama ni šlo bolje. Samo svobodna morava biti."

Upata, da bosta družino še povečala

Nestanovitni par upa, da bo svojo družino še razširil. "Vedno sva si želela najmanj tri ali štiri otroke," je povedala Grimes.

Musk je bil predtem med letoma 2000 in 2008 poročen z avtorico Justine Wilson, s katero ima pet sinov – 17-letna dvojčka Griffina in Xavierja ter 16-letne trojčke Damiana, Saxona in Kaia.

Dvakrat je bil tudi poročen z igralko Talulah Riley, znano po vlogi v seriji Westworld. Prvič sta se poročila leta 2010 in se po dveh letih ločila, nato pa sta se pobotala in ponovno poročila leta 2013, a se ločila v drugo leta 2016.

V Južni Afriki rojeni milijarder je bil med letoma 2017 in 2018 v zvezi z Amber Heard, po njeni zloglasni ločitvi od Johnnyja Deppa, v zadnjem času pa so krožile govorice o njegovem ljubezenskem razmerju z avstralsko igralko Natasho Bassett.