Glasbenik še sam ne ve, kako se bo odvijala njegova glasbena kariera. Foto: EPA
Glasbenik še sam ne ve, kako se bo odvijala njegova glasbena kariera. Foto: EPA
Kim Mathers na sodišču
Očitno sta se z nekdanjim soprogom pobotala. Foto: EPA

Njun razpadli zakon se je neprijetno končal na sodišču, potem ko sta se tako Eminem kot Kim potegovala za skrbništvo nad mlado hčerko. Poročila sta se leta 1999, ločitveni postopek pa je bil končan leta 2001.

Eminem je v intervjuju povedal, da sta se s Kim pobotala in ponovno premišljujeta o poroki, čeprav sta imela v prejšnjem zakonu velike težave, česar varovanec Dr. Dreja ni pozabil omeniti niti v svojih največjih uspešnicah. O 30-letni Kim Mathers je v intervjuju govoril kot o "moji ženi Kim". Eminemova založba Interscope Records je potrdila, da je bil to edini intervju, ki ga je raper nameraval posneti v zadnjem času, čeprav je v ZDA že izšla glasbena plošča z njegovimi največjimi uspešnicami.

Razgovoril se je tudi o svojem zdravljenju
Eminem, čigar pravo ime je Marshall Mathers III., je v intervjuju za detroitsko radijsko postajo razpravljal tudi o svojem zdravljenju v bolnišnici zaradi odvisnosti od uspavalnih tablet. Novica o njegovem zdravljenju na začetku letošnjega leta je prišla v javnost avgusta, potem ko je odpovedal svojo evropsko turnejo. O samem zdravljenju je povedal, da je šel v bolnišnico zato, ker se je hotel rešiti bolezni. Vedel je namreč, da lahko stvari hitro uidejo nadzoru. O svoji glasbeni karieri je zvezdnik povedal, da trenutno niti sam ne ve, kako se bo odvijala. Zato se mu je zdel primeren trenutek za izdajo plošče z največjimi uspešnicami, saj bi to utegnila biti njegova zadnja plošča.