V zvezi sta od leta 2022. Foto: AP
V zvezi sta od leta 2022. Foto: AP

"Tole objavljam, preden moja mama pove vsem," je Emma Roberts, ki je igrala tudi v seriji Ameriška grozljivka (American Horror Story), šaljivo zapisala v opisu ob fotografiji s svojim srčnim izbrancem Codyjem Johnom.

Njena mama, Kelly Cunningham, je tudi sama delila fotografijo svoje hčerke in zaljubljencema ob zaroki še dodatno čestitala.

Z golobčkoma, ki sta v zvezi od leta 2022, se poleg oboževalcev in družine prav tako veselijo njuni zvezdniški prijatelji, med drugim tudi pevka Aly Michalka ter igralke Nina Dobrev, Lindsay Lohan in Ashley Tisdale.

"Že načrtujem dekliščino! Zelo sem vesela zate, ljubica!" pa je komentirala njena soigralka iz serije Scream Queens Lea Michele, poroča Entertainment Weekly.

To bo prva poroka tako za 33-letnico, ki je sicer hči igralca Erica Robertsa in nečakinja Julie Roberts, kot tudi za leto starejšega Johna, ki se je sicer pojavil tudi v serijah Wu-Tang: An American Saga in In the Dark.

Roberts, ki načeloma svoje ljubezensko življenje ohranja zunaj žarometov, ima sicer z nekdanjim partnerjem Garrettom Hedlundom sina Rhodesa. Čeprav se je izogibala objavljanju svojega otroka, je njena mama brez njene vednosti februarja delila prvo javno fotografijo triletnika. Igralka je na družbenih omrežjih poudarila, da zamer vseeno ni.