Katy je v hipu poletela med zvezde. Foto: EPA
Katy je v hipu poletela med zvezde. Foto: EPA

24-letna temnolasa Američanka se je s to izjavo v hipu znašla v vseh medijih. Pevka, ki se je po vsem svetu na glasbene lestvice prebila z uspešnico 'I Kissed A Girl', je na vprašanje novinarke, ali želi na podelitvi grammyjev, za katerega je tudi nominirana, koga poljubiti, odgovorila: "Pravzaprav sem si za letos zadala cilj, da ne poljubim nikogar več. No, z izjemo moje mačke Kitty Purry."

Zmanjkalo jima je časa za drug drugega
Katy se je namreč v začetku leta razšla s pevcem ameriške zasedbe Gym Class Heroes, Travisom McCoyem. Njuna ljubezen je trajala dve leti, na koncu pa se končala s prepiri. "Žalostno je, a zadnje mesece sta si le še skakala v lase, saj se jima je uspelo le redko videti in biti v miru drug z drugim. Ko nekdo 'ekspresno' hitro zaslovi, posledice običajno nosi zveza," je takrat dejala Katyjina prijateljica.

Brez spolnosti in poljubljanja umrem!
Dan pozneje pa se je razvedelo, da je bila novica o njeni enoletni solni vzdržnosti le prenapihnjena novinarska raca. "Seveda nimam takšnih načrtov, to je bila šala. Vsak dober novinar bi to moral vedeti. Enoletni celibat? Pa saj raje umrem!" se je pridušala Katy, ki pa je nato dejala tudi, da kljub temu ne misli skakati s cveta na cvet. "Zagotovo ne bom tako dejavna na tem področju. Verjetno bom iskala pravega moškega, ne le enonočne avanturice."

A. P.