Enrique še zdaleč ni tak osvajalec kot njegov oče, ki naj bi zapeljal ogromno žensk. Foto: Reuters
Enrique še zdaleč ni tak osvajalec kot njegov oče, ki naj bi zapeljal ogromno žensk. Foto: Reuters
Enrique Iglesias in Ana Kurnikova
O njunem razmerju ni znanega veliko. Nekateri namigujejo, da sta že poročena. Foto: EPA

"Nisem prepričan, da me boste lahko na odru gledali še, ko bom star 64 ali 65 let. Povsem drugače je z mojim očetom, kar ne mora nehati prepevati svojih romantičnih balad. Še umrl bo na odru, pred očmi množice, njegovo vztrajnost izredno spoštujem. Jaz pa bi bil videti zelo smešen, če bi čez 15 let migal na odru in prepeval Bailamos," je latinošarmer dejal v nekem intervjuju.

Želi napisati brezhibno pesem
V Madridu rojeni pevec, ki je svoj debitantski album izdal leta 1995, je še razkril, da ga nezadovoljstvo z lastnim delom žene naprej, da iz dneva v dan ustvarja in snema nove pesmi.

"Ko poslušam svoje izdelke, sem prepričan, da se lahko še razvijam. Po nekaj mesecih poslušanja se mi zdi, da bi lahko pesmi naredil bolje." Enriquejev glavni cilj je posneti popoln album, do takrat pa? "Želim ustvarjati še kakšnih 15 let. Ampak to mislim zdaj, vprašanje je, ko bo ta čas prišel, ali bom zbral pogum in resnično prenehal."

"Ana je super dekle"
Španec, ki sicer zelo nerad govori o svoji dolgoletni romanci z nekdanjo teniško zvezdnico Ano Kurnikovo, je tokrat nekaj besed le namenil tej temi. Se bodo morda oglasili poročni zvonovi?

"Poroka je ogromna odgovornost, na katero moraš biti pripravljen." Med smehom je dodal: "Sem precej nevrotična oseba. Ampak imam res izjemno srečo. Ana je super dekle in odlično se dopolnjujeva."

A. P.