Foto: EPA
Foto: EPA

Bodoča dedek in babica sta z veseljem pričakala novico. 59-letni pevec je svoji 25-letni hčerki med koncertom v veronski areni namenil sladko posvetilo. Tudi Michelle komaj čaka, da postane babica, saj pravi, da je vedno sanjala o tem trenutku.

Prav voditeljica, ki ima iz drugega zakona še dve hčerki, spremlja najstarejšo hčerko med nosečnostjo in ji nudi podporo. Z njo je bila tudi, ko je opravila test nosečnosti.

Eros ima z nekdanjo ženo, italijansko manekenko in igralko Marico Pellegrinelli še 11-letno hčerko Raffaelo Mario in sedemletnega sina Gabria Tullia.

Italijanski glasbenik odre osvaja od leta 1984, ko je v San Remu kot novinec prvič nastopil s pesmijo Terra promessa. Nanizal je več uspešnic, kot so Se bastasse una canzone, Piu bella cosa (posvečena prvi ženi Michelle, ki se v videospotu tudi pojavlja) in Parla con me. Mednarodno slavo so mu prinesli tudi dueti Cose della vita s Tino Turner iz leta 1997, Piu' che puoi s Cher leta 2001 in I Belong to You z Anastacio. Pesem L' Aurora je posvetil svoji hčerki.