Eros Ramazzotti. Foto: Sandi Fišer
Eros Ramazzotti. Foto: Sandi Fišer

26-letna Aurora, ki jo je pevec dobil v zakonu s švicarsko voditeljico in nekdanjo manekenko Michelle Hunziker, je na Instagramu konec marca delila veselo novico.

Zdaj pa je na družbenem omrežju objavila tudi utrinke iz vsakdana z novim družinskim članom – vse od dojenja do spanja ... K seriji fotografij je Aurora pripisala: "Pred dvema tednoma sta se rodila tudi mamica in očka."

Michelle Hunziker, ki je pri 46 letih postala babica, je v zgodbi na Instagramu delila veselje ob prihodu prvega vnuka: "Ob rojstvu mojih hčerk (iz drugega zakona ima še dve hčerki, op. a.) je danes najboljši dan v mojem življenju!"

Eros ima z nekdanjo ženo, italijansko manekenko in igralko Marico Pellegrinelli še 11-letno hčerko Raffaelo Mario in osemletnega sina Gabria Tullia.

Italijanski glasbenik odre osvaja od leta 1984, ko je v San Remu kot novinec prvič nastopil s pesmijo Terra promessa.

Nanizal je več uspešnic, kot so Se bastasse una canzone, Piu bella cosa (posvečena prvi ženi Michelle, ki se v videospotu tudi pojavlja) in Parla con me. Mednarodno slavo so mu prinesli tudi dueti Cose della vita s Tino Turner iz leta 1997, Piu' che puoi s Cher leta 2001 in I Belong to You z Anastacio. Pesem L' Aurora je posvetil hčerki.