Ryan je Evo na zmenek peljal v Disneyland, kot je pred njo že Blake. Foto: EPA
Ryan je Evo na zmenek peljal v Disneyland, kot je pred njo že Blake. Foto: EPA

V filmu The Place Beyond The Pines igrata moža in ženo, očitno pa je to med igralcema sprožilo iskrico tudi v zasebnem življenju. 37-letno Evo so v zabaviščnem parku namreč opazili, kako je objemala in poljubljala sedem let mlajšega igralca, poroča Daily Mail.

Eva pa ni prva soigralka, v katero se je zagledal Ryan. Leta 2005 je začel zvezo s soigralko iz filma Beležnice Rachel McAdams, s katero se je dokončno razšel leta 2008, vendar pa je takrat dejal, da je Rachel največja ljubezen njegovega življenja.

Po tem so ga povezovali s številnimi soigralkami in drugimi lepoticami. Med drugim z Olivio Wilde, ko se je ločila od svojega moža, italijanskega princa Taa Ruspolija, s soigralko iz filma Blue Valentine Michelle Williams, z zvezdnico serije Opravljivka Blake Lively in soigralko iz filma Številke za umor Sandro Bullock, s katero je bil v zvezi eno leto.
Evo je na drugi strani pred kratkim prekinila desetletno zvezo s filmskim ustvarjalcem Georgeem Augustom, nato pa so namigovali, da se sestaja z igralcem Jasonom Sudeikisom.

Justin in Jessica znova skupaj
V številnih medijih namigujejo, da se pevec in po novem vse pogosteje tudi igralec Justin Timberlake in igralka Jessica Biel znova videvata. Par sta postala leta 2007, od takrat sta imela številne vzpone in padce, nekajkrat pa naj bi se tudi razšla in spet pobotala. Tokrat sta bila narazen dobrih pet mesecev, zdaj pa so ju že opazili, kako sta skupaj preživela romantični konec tedna na prijateljevi poroki v Koloradu.