Fergie bo 10. januarja postala gospa Duhamel. V poročni obleki želi biti brezhibna. Foto:
Fergie bo 10. januarja postala gospa Duhamel. V poročni obleki želi biti brezhibna. Foto:

Članica skupine Black Eyed Peas in soloizvajalka, ki sicer slovi po brezhibno izklesani postavi, je morala za vlogo v filmu Nine pridobiti nekaj kilogramov, zato se te dni vsak dan poti, da bi na poroki, ki bo 10. januarja, kar najbolj zasijala, je za revijo People povedala pred svojim silvestrskim nastopom v lasvegaškem hotelu The Venetian.

Veliko hoje, trebušnjakov in vaj za zadnjico
Kakšen je njen predporočni telovadni načrt? Veliko hoje, veliko trebušnjakov, vaj za zadnjico in zdravega načina življenja na splošno, pravi. Pevka, znana tudi pod vzdevkom The Dutchess (Vojvodinja) je svojo zavidanja vredno postavo pokazala najprej na koncertu, nato pa še v klubu Lavo, kjer je v novo leto vstopila v družbi svojega postavnega zaročenca, zvezdnika serije Las Vegas. Tik pred polnočjo je novinarjem povedala, da bo Josh vsekakor dobil nekaj šminke na obraz, morda pa tudi na vrat.

Ob polnoči se je prikupni par zatopil v dolg in globok poljub sredi kluba, nato pa sta se še nekaj časa stiskala drug k drugemu, pila šampanjec in klepetala s prijatelji. V skladu z zdravim življenjskim slogom sta s silvestrovanja odšla že ob enih zjutraj.

C. R.