Gostje so se zabavali že v petek zvečer, saj je par takrat priredil razkošno večerjo. Foto: Reuters
Gostje so se zabavali že v petek zvečer, saj je par takrat priredil razkošno večerjo. Foto: Reuters
Flavio Briatore
Briatore je eden izmed najbolj bogatih ljudi v formuli ena. Foto: Reuters

Našlo se je dekle, ki je znalo ukrotiti plejboja Flavia Briatoreja. Mogotec formule 1 je pri 58 letih prvič stopil pred oltar.

V razkošnem slogu je Flavio dahnil da supermanekenki , na svatbi pa je goste zabavala skupina Duran Duran.

Poroka seveda ni minila brez slavnih gostov, med 300 povabljenci so bili tudi Silvio Berlusconi, nekdanji španski premier Jose Maria Aznar in vodja formule 1 Bernie Ecclestone. Francoski mediji so poroki že nadeli ime "poroka leta". Flavio o nevesti najde le lepe besede, najbolj ji je hvaležen za njeno vztrajnost in pomoč, ko so mu zdravniki leta 2006 odkrili raka na ledvicah.

Nevesta je nosila obleko, ki so jo šivilje izdelovale kar 500 ur, mladoporočenca pa je po izmenjavi zaobljub dirkač formule ena Fernando Alonso odpeljal na sprejem.

Eden izmed največjih zaslužkarjev v formuli 1 je bil v ekipi Benetonna, ko je Michael Schumacher dosegal svoje prve uspehe, zdaj pa je že nekaj let pri Renaultu, kjer je zelo uspešen Fernando Alonso.

Se je plejboj končno umiril?
Flavio je več let veljal za plejboja, ki lahko osvoji skoraj vsako dekle, mnoge izmed njih bi lahko bile celo njegove hčerke.

Med njegove "trofeje" spadajo tudi Naomi Campbell, Vanessa Kelly, Nicole Kidman in Heidi Klum, s katero ima celo otroka, a zanj ni nikoli skrbel. Heidi za njim ni dolgo žalovala, saj je Seal z veseljem poskrbel za hčerkico Leni, čeprav ta ni bila njegova, zdaj pa ima par še dva otroka, želita pa si jih še več.