47-letni Braff in 26-letna Pugh sta bila skupaj približno tri leta. Foto: AP
47-letni Braff in 26-letna Pugh sta bila skupaj približno tri leta. Foto: AP

"Trudila sva se, da bi se razšla, ne da bi za to vedel ves svet, saj je o najinem razmerju vsakdo imel svoje mnenje," je 26-letna Angležinja dejala v pogovoru za septembrsko izdajo revije Harper's Bazaar in dodala, da sta imela občutek, da si bosta s tem prihranila komentarje "milijonov ljudi, ki nama bodo govorili, kako srečni so, ker nisva več skupaj".

Igralca sta bila par približno tri leta, spoznala sta se leta 2019 med snemanjem kratkega filma In the Time It Takes to Get There, v katerem je Pugh igrala, Braff pa ga je režiral.

Največ komentarjev, ki jih je omenjala Pugh, se je sicer nanašalo na njuno razliko v letih – Braff je namreč od nje 21 let starejši. "Mislim, da ljudi moti, ker takšna razlika ni nekaj, kar pričakujejo. Ampak gre za moje življenje in tega ne nameravam živeti tako, da bodo drugi ljudje zadovoljni in da bo bolje videti na naslovnici," je opozorila lani v pogovoru za Sunday Times in dodala: "Tudi jaz želim biti oseba!"

V istem pogovoru je sicer opozorila tudi na to, da ljudje dostikrat zmotno mislijo, da so upravičeni do vseh podrobnosti iz zasebnega življenja zvezdnikov.