Oseba, ki vsem para živce in je kot tempirana bomba - Heather Mills. Foto: EPA
Oseba, ki vsem para živce in je kot tempirana bomba - Heather Mills. Foto: EPA

Plavolaska, nekdanja manekenka, se je sodržavljanom "priskutila" zaradi obnašanja med ločitveno vojno, ko je proti legendi Beatlov 'streljala' zelo strupene puščice. Takrat jo je javno mnenje izbralo tudi za najbolj osovraženega človeka v Britaniji, Paul pa je bil po mnenju množic tarča in žrtev njene zlobe.

Heather, ki je večkrat obiskala tudi Slovenijo, se je Britancem zamerila tudi zato, ker je v gostovanju v oddaji GMTV v solzah tožila zaradi odnosa, ki ga imajo mediji do nje. Za nameček je sebe primerjala s pokojno princeso Diano.

Naomi zasluženo druga
S takim obnašanjem in stresanjem slabe volje na vse okoli sebe se je Heather uvrstila pred britansko supermanekenko Naomi Campbell, ki je morala, ker je v navalu besa vrgla prenosni telefon v nekdanjo pomočnico, tudi na tečaj obvladovanja jeze. Med njene "grehe" sodi tudi napad na policista in tožba njene druge pomočnice, ki ni mogla več prenašati zvezdničinega zmerjanja.

Na tretje mesto so Britanci uvrstili še eno "divo", Victorio Beckham, sledita pa rokerja Pete Doherty in kitarist zasedbe Oasis Noel Gallagher.

Deseterico zvezdniških Britancev, ki so največkrat slabe volje in spreminjajo razpoloženje "po vremenu", si oglejte v galeriji.

A. P.