Prvi Carlin snemalni dan je trajal skoraj pet ur. Prizor, v katerem se sprehaja s francosko štruco v roki in zavije v trgovino, so morali menda posneti kar 32-krat. Foto: EPA
Prvi Carlin snemalni dan je trajal skoraj pet ur. Prizor, v katerem se sprehaja s francosko štruco v roki in zavije v trgovino, so morali menda posneti kar 32-krat. Foto: EPA

V Parizu namreč slavni režiser Woody Allen snema film Paris In Midnight z Owenom Wilsonom, v katerem nastopa tudi Brunijeva. Neki vir je za revijo People povedal, da se Carla in Woody "neverjetno dobro razumeta". Menda ves čas klepetata in se smejeta med snemanjem prizorov, pa tudi Owen je odlično razpoložen, še pravijo dobro obveščeni.

Woody Allen je lani Bruni-Sarkozyjevi predlagal, da bi se v njegovem filmu pojavila v majhni vlogi, nato pa se je srečal tudi z njenim soprogom, francoskim predsednikom Nicolasom Sarkozyjem, ki naj bi v filmu nastopil kot on sam.

Prva dama v družbi oskarjevcev
Paris In Midnight je zgodovinski film, ki se dogaja v 20. letih, "dobi džeza". V njem poleg Wilsona igrata še oskarjevca Marion Cotillard in Adrien Brody. Bruni-Sarkozyjeva ima vlogo vodje pariškega muzeja, Cotillardova pa je njena uslužbenka. A drugim zvezdnikom menda ni treba skrbeti, da bi jim Carla kljub izjemni medijski pozornosti, ki jo je pritegnila, ukradla zvezdniške trenutke na filmskem traku, saj je njena vloga resnično majhna.

O vlogi je Carla spregovorila že novembra lani. Kot je povedala, nikakor ni pričakovala, da bo v njej popolna. "V vse se vržem na slepo, sicer ne bi nikoli storila ničesar. Sploh nisem igralka. Mogoče bom popolnoma zanič, a takšne življenjske priložnosti ne gre zamuditi. Ko bom babica, bi vnukom z veseljem pripovedovala, da sem igrala v filmu Woodyja Allena."

42-letno prvo damo čaka še pol dneva snemanja s Cotillardovo, nato pa se bo soprogu pridružila na dopustu.

V fotogaleriji si oglejte nekaj utrinkov s snemanja, na katerem se je oglasil tudi francoski predsednik Sarkozy.