Christinina zvezda je 2.423. po vrsti na hollywoodskem Pločniku slavnih. Foto: EPA
Christinina zvezda je 2.423. po vrsti na hollywoodskem Pločniku slavnih. Foto: EPA

"Kot mlado dekle v Pittsburghu sem si pogosto predstavljala, kako bi bilo priti v Hollywood in uspeti v svetu zabave," je 29-letnica povedala vreščečim oboževalcev na bulvarju Hollywood. "Hodila sem z avdicije na avdicijo in pela himno za himno ... Upala sem, da se bo nekega dne to obrestovalo. Zdaj, ko v tem trenutku stojim tukaj, vidim, da se je še kako."

Aguilera je prvega izmed štirih grammyjev dobila leta 1999 za najboljšo novinko, drugi je sledil leta 2001 za najboljše sodelovanje z Lil' Kim, Mio in Pink (pesem Lady Marmalade), v letih 2003 in 2006 pa je kipca dobila za najboljšo žensko poppevko.

V filmu Burlesque, v katerem si platno deli s Cher, Aguilera igra dekle iz malega mesta, ki se odpravi v Los Angeles in postane erotična plesalka. Aguilera je tudi napisala in posnela štiri pesmi za soundtrack filma.

Njena kariera cveti, saj je letos po štiriletnem premoru izdala novi album Bionic in, kot omenjeno, posnela svoj prvi film. V zasebnem življenju pa Christini ne gre ravno kot po maslu: z možem Jordanom Bratmanom - skupaj imata dveletnega sina Maxa - sta se po petih letih zakona razšla, a uradne ločitve menda za zdaj še ne načrtujeta.

Spodaj si oglejte nekaj fotografij z odkritja Christinine zvezde in s premiere filma Burlesque.