'Zaveznika' Brad Pitt in Marion Cotillard sta očarala londonske oboževalce. Foto: Reuters
'Zaveznika' Brad Pitt in Marion Cotillard sta očarala londonske oboževalce. Foto: Reuters

Njegova soigralka Marion Cotillard je na londonski premieri filma nosila kreacijo britanske oblikovalke Stelle McCartney, za nakit so poskrbeli pri Chopardu, hiši Dior, katere ambasadorka je, pa se je odkupila z izbiro čevljev. Pred dnevi v Parizu pa je noseča igralka nosila kreacijo te francoske modne hiše, kot se za premiero na domačih tleh spodobi.

Zaveznika, zgodba o vohunu Maxu in članici francoskega odpora Marianne, ki se zaljubita, medtem ko se na misiji v Maroku pretvarjata, da sta par, je za zdaj naletela na mešane odzive, so si pa modni kritiki edini, da so kostumi, ki sledijo času 40. let prejšnjega stoletja in si jih je zamislila Joanna Johnston, odlični.

Marion javno spregovorila o "aferi"
Film v režiji Roberta Zemeckisa (Vrnitev v prihodnost, Forrest Gump, Brodolom ...) je bil še pred premiero odmeven tudi zaradi namigovanj, da je ločitev Brada Pitta od Angeline Jolie "zakrivila" lepa soigralka, kar se je pozneje izkazalo za neresnične navedbe, ki jih je Marion Cotillard, sicer v srečnem razmerju z igralcem Guillaumom Canetom, s katerim imate že enega sina, zanikala celo z javno izjavo na družbenih omrežjih. Številne je namreč zgodba aktualnega filma spomnila na Gospoda in gospo Smith, projekt, pri katerem sta se spoznala Brad in Angelina in je posledično povzročil razpad njegovega zakona z Jennifer Aniston.

Morda tudi zato 41-letna Marion in 52-letni Brad na rdečih preprogah držita "varnostno razdaljo", sicer vestno pozirata skupaj, a brez veliko dotikanja, sta si pa ob londonskem srečanju izmenjala objem, poljub na lice, ob koncu druženja z oboževalci na rdeči preprogi, preden sta se odpravila v kinodvorano, pa sta si "dala petko".

Film Zaveznika bo od četrtka naprej na ogled tudi v slovenskih kinematografih.