Bar je nasledila Gisele pri Victoria`s Secret, Rampageu in v Leonardovi postelji ter Mansurjevi postelji. Foto: Rampage
Bar je nasledila Gisele pri Victoria`s Secret, Rampageu in v Leonardovi postelji ter Mansurjevi postelji. Foto: Rampage

Modna hiša Rampage je namreč objavila nove fotografije izraelske supermanekenke, s katero so že pred časom podpisali pogodbo o sodelovanju.

Refaelijeva je pri Rampageu nasledila brazilsko manekenko Gisele Bundchen, ki je, zanimivo, tudi nekoč grela posteljo z Leonardom DiCapriom, Barinim nekdanjim spremljevalcem. Obe lepotici imata več kot očitno podoben okus za moške. Izraelko namreč zadnje čase pogosto videvajo v družbi igralca pola Ricarda Mansurja, s katerim se je pred kratkim mudila v mondenem Saint Tropezu. Mansur je bil nekoč v zvezi tudi z Gisele.

Za oba "angela" ni bilo prostora
Tu pa se njune skupne poti še ne končajo. Leta 2007 so pri Victoria`s Secret za svojega novega "angela" izbrali prav Bar. Vse od leta 2000 je bila med njimi vedno tudi Brazilka, ki pa je velikana spodnjega perila takrat zapustila. Zlobni jeziki so ob tem pripomnili, da je Gisele to storila zato, ker je preprosto ljubusumna na svojo mlajšo kolegico. Je to res ali ne, dejstvo je, da se manekenki nikoli nista pojavili skupaj na modni brvi.

Spodaj si oglejte dva videoposnetka, ki sta nastala pri snemanju za Rampage in za naslovnico Sports Illustrated, ter fotografije za Rampage.