Pred dnevi so fotografi na njenem obrazu (prvič!) opazili gube. Foto: Daily Mail
Pred dnevi so fotografi na njenem obrazu (prvič!) opazili gube. Foto: Daily Mail

Moorova, ki bo 11. novembra dopolnila 47 let, sicer vneto zatrjuje, da se ni še nikoli prepustila spretnim rokam lepotnih kirurgov, čeprav mediji (tudi s fotografijami) pogosto zatrjujejo drugače.

V intervjuju za avgustovsko izdajo revije Marie Clare je dejala: "Nič ni res. Nikoli nisem šla pod nož." Pri tem pa je pristavila še: "A obenem ne obsojam tistih, ki to počnejo. Če menijo, da je to najboljše zanje, se mi (operacije, op. p.) ne zdijo problematične." Takrat je še razložila, da na splošno ne izključuje možnosti lepotnih operacij, a le če "se bom postavila pred ogledalo, se pogledala in začela jokati".

Za obraz 30, za telo 250 tisočakov
Ameriški in britanski mediji pa vseeno ne nehajo širiti govoric - zdaj so izbrskali podatek, da je Demi za operacije obraza zapravila okoli 30.000 ameriških dolarjev, še dodatnih 250 tisočakov pa jo je stalo "ponovno oblikovanje" nog, trebuha in zadnjice.

In ne boste verjeli - to še ni vse: Britanski Daily Mail zdaj piše celo to, da ji vse te operacije niso čisto nič pomagale "saj se ji na obrazu kažejo prve gube".

A ne glede na to, ali njena lepota izvira iz zelo dobrih genov ali pa je posledica popravkov, se večina poznavalcev Hollywoda strinja, da je Demi lepotica brez primere. Vi pa presodite sami - s pomočjo fotografij v spodnji galeriji.