Modni strokovnjaki so Jen načeloma naklonjeni, čeprav pravijo, da si ne upa tvegati. Foto: EPA
Modni strokovnjaki so Jen načeloma naklonjeni, čeprav pravijo, da si ne upa tvegati. Foto: EPA

Nekdanja L'Orealova ambasadorka, katere pričesko so v času Prijateljev posnemale ženske po vsem svetu, še danes pa ji mnoge zavidajo sijoče "kalifornijske" kodre, svojo izklesano postavo menda dolguje jogi, nikoli pa ni zanikala niti morebitnih lepotnih posegov.

Ameriška javnost ji že od razpada zakona z Bradom Pittom leta 2000 (takrat je bil sicer izjemno priljubljeni zvezdnik precej osovražen, ker naj bi se njegova ljubezen do Jen ohladila zaradi "usodne" Angeline Jolie, njegove sedanje zaročenke, s katero ima šest otrok) nikakor ne da miru, ko gre za vprašanja o poroki in naraščaju.

Na predvečer svojega 45. rojstnega dne je Jen v pogovoru s feministično ikono Glorio Steinem povedala: "Javnost zelo zanima naše osebno življenje ... Zdi se, da smo kot ženske nekaj vredne samo, če smo poročene in imamo naraščaj."

A očitno je z igralskim kolegom Justinom Therouxom, s katerim sta par že nekaj let, srečna tudi brez "tistega" prstana. Poleti 2012 sta se zaročila, poročnih načrtov pa vsaj javnosti še nista razkrila.