Jennifer Lopez je nagrado proslavila z vročim plesom z možem Marcom Anthonyjem. Foto: Reuters
Jennifer Lopez je nagrado proslavila z vročim plesom z možem Marcom Anthonyjem. Foto: Reuters

Zabave se je udeležila četica mladenk v skrbno izbranih toaletah (med njimi tudi Sheryl Crow, Kelly Osbourne, Nikki Reed, ki smo jo lahko videli v Somraku, starleti Paris in Nicky Hilton, pevka Nicole Scherzinger in zvezdnica Ameriškega Idola Katharine McPhee), ki so upale, da jih bodo opazili modni kritiki, a so bile vse oči uprte v dobitnico častne nagrade J. Lo.

Ta je svojo nagrado proslavila z vročim plesom s svojim možem, pevcem Marcom Anthonyjem, poročajo ameriški opravljivi mediji. "Najboljša stvar to noč je zagotovo, da sem dobila to dragoceno nagrado," je pevka in igralka latinskoameriških korenin razložila novinarjem revije, ki je pripravila zabavo.

V tokratni izdaji modno obrarvane revije Us Weekly so predstavili tudi tiste, ki so s svojim okusom za modo najbolj zaznamovali preteklo leto - med njimi so poleg dobitnice nagrade večera še Anna Kendrick, Alyson Hannigan, Molly Sims, Kelly Osbourne, David Boreanaz, "Talent v belem" Jesse Williams itd.

Nekaj fotografskih utrinkov, ki so nastali pred vhodom v klub Drai's Hollywood, kjer se je odvijala prestižna zabava, si lahko ogledate tudi v fotogaleriji spodaj.