Jolie-Pittova bomo v naslednjih tednih zagotovo večkrat občudovali na rdečih preprogah po svetu. Foto: EPA
Jolie-Pittova bomo v naslednjih tednih zagotovo večkrat občudovali na rdečih preprogah po svetu. Foto: EPA
Mala Vivienne se na platnih prvič pojavlja skupaj z mamo v podobi Zlohotnice. Foto: Kolosej

Ob tej priložnosti so v Londonu odprli razstavo kostumov iz prihajajočega filma, na kateri sta največ pozornosti - seveda - pritegnila glavna zvezdnica in njen partner Brad Pitt.

Zgodba filma gledalce popelje v mlada leta mogočne čarodejke, katere srce se je zaradi nesramne prevare spremenilo v kamen. Zlohotnica iz maščevanja uroči kraljevo novorojenko, toda kot se izkaže, je prav dobrosrčna princesa Aurora ključ do sožitja med čarobnim gozdom in človeško kraljevino ...

V naslovni vlogi se, kot omenjeno, predstavlja hollywoodska "težkokategornica" Angelina Jolie, Auroro pa upodablja Elle Fanning. Kot zanimivost velja omeniti, da je manjšo vlogo male Aurore prevzela prikupna Vivienne, skupaj z dvojčkom Knoxom najmlajša potomka Joliejeve in Pitta.

Oglejte si nekaj fotografij z odprtja razstave v Londonu in nekaj prizorov iz filma, ki na slovenska platna prihaja 29. maja.

Jolie je na dogodku nosila kreacijo ateljeja visoke mode Versace, Pitt pa je bil eleganten v obleki Gucci. Elle Fanning, ki je eden aktualnih obrazov hiše Miu Miu, je oblekel Georges Hobeika.