Fotografi so kar tekmovali, kdo bo v objektiv ujel več čustev na obrazih obeh princev in vojvodinje. Foto: Reuters
Fotografi so kar tekmovali, kdo bo v objektiv ujel več čustev na obrazih obeh princev in vojvodinje. Foto: Reuters

Čeprav igre s svojo navzočnostjo praktično vsak dan "počasti" kakšen član kraljeve družine, ni do zdaj nihče izmed njih požel takšne pozornosti kot vojvoda in vojvodinja Cambriška ter princ Harry, ki so si v ponedeljek ogledali boksarski obračun med Angležem Scottom Fitzgeraldom in ganskim predstavnikom Azumahom Mohamedom.

Sledil je še ogled tekme ženskega hokeja na travi - ki ga je nekoč navdušeno igrala tudi Kate - med reprezentancama Škotske in Walesa ter treninga plavanja.

Fotografski objektivi so bili ves čas usmerjeni na tribune, zato ni nič nenavadnega, da so fotografske agencije postregle s pestrim naborom fotografij omenjene trojice ter njihovega strastnega navijanja. Vsi trije bodo navijali tudi danes.

Igre Commonwealtha potekajo v škotskem mestu Glasgow med 23. julijem in 3. avgustom, odprtja pa so se udeležili kraljica Elizabeta, njen mož Filip, vojvoda Edinburški, princ Charles in njegova žena Camilla, vojvodinja Cornwallska, ter kraljičin najmlajši sin Edward z ženo Sophie, grofico Wesseško.