Katy Perry je pozirala fotografom pred nastopom v Berlinu. Foto: EPA
Katy Perry je pozirala fotografom pred nastopom v Berlinu. Foto: EPA

25-letnica je v Nemčiji nosila tudi prav poseben sladek nakit, prstan iz gumijastih medvedkov, in vrtoglave Chanelove petke. Na koncertu je občinstvo zabavala predvsem s skladbami z njenega novega albuma Teenage Dream, niso pa manjkale uspešnice, kot je I Kissed A Girl.

Podobno obleko iz lateksa, ki razkriva pevkino izklesano telo, je Katy sicer oblekla že večkrat. Junija je v njej nastopala v New Yorku, julija pa posnela promocijske fotografije za novi album Teenage Dream, na katerih nosi kopalke iz lateksa. Posebno PVC-obleko je naročila tudi med svetovnim prvenstvom v nogometu. Na sebi je tako v počastitev tekme med Anglijo in ZDA združila zastavi obeh držav.

Obleka pa ni simbolizirala le tekme, pač pa tudi pevkino združitev in poroko z angleškim igralcem Russellom Brandom. Katy si želi, da bi pridobila angleško državljanstvo. "Ne vem, ali morem za to opraviti kakšen test, saj nisem imela časa, da bi se v to poglobila. Ampak Anglija je kot moj drugi dom," je povedala v oddaji Chatty Man.

Po koncertu v Berlinu se je Katy sprostila in smuknila v bolj udobno obleko, pižamo s podobami junakov iz risane serije South Park. Fotografijo je objavila na svojem Twitterju in dodala, da na avtobusu proslavlja uspeh svojega novega albuma.