Angelina je razburljivo življenje velike družine opisala takole: 'Najini otroci vedno pakirajo. To je postala prava zabavna igra v naši hiši.' Foto: EPA
Angelina je razburljivo življenje velike družine opisala takole: 'Najini otroci vedno pakirajo. To je postala prava zabavna igra v naši hiši.' Foto: EPA
Družina Angeline Jolie in Brada Pitta
Japonski oboževalci ameriškega igralskega para so bili navdušeni nad prihodom cele družine Jolie - Pitt. Foto: EPA

Osemčlansko družino Jolie Pitt so fotografi ujeli na letališču Narita blizu Tokia, kamor so pripotovali iz Los Angelesa. Na Japonskem se mudijo zaradi premiere zadnjega Pittovega filma Nenavaden primer Benjamina Buttona (The Curious Case of Benjamin Button), v katerem Brad igra glavni lik.

Pisana družinica se bo v ZDA vrnila naslednji mesec, saj sta tako Brad (prav za film Nenavaden primer Benjamina Buttona) kot Angelina (za vlogo v Eastwoodovem filmu Zamenjan - The Changeling) nominirana za oskarja za najboljši glavni vlogi. Podelitev priznanih kipcev bo 22. februarja.

Japonski oboževalci slavnega para so na letališču z navdušanjem spremljali pisano družinico. Pred leti je Angelina dejala, da si želi sedem otrok iz različnih držav sveta. Svojo željo je javno oznanila pet let, preden je spoznala Brada: "Želim imeti mavrično družino. To pomeni otroke različnih ver, kultur in iz različnih držav. Rada bi imela malo nogometno ekipo." Želja se ji je s šestimi otroki skoraj dokončno izpolnila.

Trije biološki in trije posvojeni
Julija lani je Angelina v južni Franciji rodila dvojčka Vivienne in Knoxa. Reviji People in Hello sta za fotografije enomesečnih dvojčkov plačali rekordnih 7,5 milijona ameriških dolarjev, ki so jih starši namenili v dobrodelne namene.

Vivienne je zelo podobna biološki sestrici, prvemu biološkemu otroku para Jolie - Pitt, Shiloh Nouvel, ki se je rodila maja 2006 v Namibiji. Družinico sestavljajo še Zahara Marley (par je deklico iz Etiopije posvojil julija 2005, ko je bila stara pet mesecev), Pax Thien, vietnamski deček, ki sta ga posvojila marca 2007, in Maddox (prihaja iz Kambodže), ki ga je Angelina posvojila z nekdanjim možem Billyjem Bobom Thorntonom junija 2002.

A. M.