Ameriška ljubljenka se lahko zdaj pohvalil še z enim naslovom - z naslovom najbolj vroče ženske vseh časov. Foto: EPA
Ameriška ljubljenka se lahko zdaj pohvalil še z enim naslovom - z naslovom najbolj vroče ženske vseh časov. Foto: EPA

"Prijateljica", sicer pogosto hvaljena zaradi svoje prikupnosti in videza dekleta iz soseščine, občasno označena za seksi lepotico, do zdaj pa še nikoli "vroča", je tako premagala 99 drugih deklet, večinoma že nosilk raznih naslovov, ki vključujejo omenjeno besedo, in postala "najbolj vroča ženska vseh časov" po izboru bralcev revije Men's Health.

Na drugo mesto se je uvrstila igralka in manekenka Raquel Welch, po izboru revije Playboy sicer najbolj zaželeno dekle sedemdesetih let, na tretjem mestu lestvice pa se je znašla najbolj znana platinasta blondinka Hollywooda Marilyn Monroe. Do desetega mesta sledijo še Britney Spears, Madonna, Ursula Andress, Bettie Page, Pamela Anderson, Jane Fonda in Angelina Jolie, med 11. in 20. pa so se "razporedile" Sharon Stone, Scarlett Johansson, Catherine Deneuve, Megan Fox, Jenny McCarthy, Christie Brinkley, Anna Nicole Smith, Shakira, Heather Locklear in Heidi Klum.

V spodnji galeriji si lahko ogledate prvih 10 na lestvici, celoten seznam najbolj vročih žensk (šovbiznisa) vseh časov, pa si poglejte na spletni strani revije. Se strinjate z izbiro?