'Volkodlak' Taylor Lautner pravi, da ne želi biti znan samo po svojem izklesanem telesu, a je prav s svojimi mišicami najbolj prepričal najstnice. Foto:
'Volkodlak' Taylor Lautner pravi, da ne želi biti znan samo po svojem izklesanem telesu, a je prav s svojimi mišicami najbolj prepričal najstnice. Foto:
Michelle in Barack Obama
Amerika že dolgo ni imela tako postavnega prvega para. Foto: EPA

Pri reviji People so sestavili seznam najbolj vročih slavnih teles. Najprej je tu mladi igralec Zac Efron, ki je zaslovel z vlogami v najstniških muzikalih, zdaj pa se ozira po bolj odraslih vlogah, menda naj bi kmalu nastopil v "seksi trilerju".

Naslednji lastnik občudovanja vrednega telesa po izboru Peopla je Jake Gyllenhaal, ki si je mišice pridelal za vlogo princa Dastana v prihajajočem filmu Prince of Persia: The Sands of Time.

Še nikoli v zgodovini postava ameriške prve dame ni bila tako vroča (tema) ... Michelle Obama je v oblekah brez rokavov ponosno pokazala lepo oblikovane roke, ki so rezultat strogega vadbenega režima - prva dama vstaja vsako jutro ob 4.30. Povedala je, da v vajah za roke uživa.

TV-voditeljica Kelly Ripa pravi, da do svojih 30 let sploh ni telovadila, zdaj pa so njene roke med najbolj zavidanja vrednimi v Hollywoodu. "Popolnoma odvisna sem od tečaja za oblikovanje telesa, ki sem ga odkrila. Že po petih vadbah sem opazila razliko," je povedala za revijo Fitness.

Vzdihovanje najstnic po vsem svetu pa povzroča Taylor Lautner, zvezdnik Mlade lune, ki sicer pravi, da noče biti znan le po svojem telesu. A kakšno telo je to! Za vlogo volkodlaka Jacoba je pridobil skoraj 15 kg mišične mase in telovadil pa bo še do konca snemanja naslednjega filma iz vampirske sage Somrak, Jutranja zarja.

Madonna je živ dokaz, da imaš tudi pri 50 lahko izklesano telo. Njeni izklesani bicepsi so rezultat dolgoletne vadbe joge ashtange.

Ryan Reynolds, ki je med snemanjem filma Rezilo: Trojica izgubil tri odstotke telesne maščobe, ostaja v odlični formi. Za konec pa še Hugh Jackman, najbolj seksi moški leta po izboru revije People, ki ga poleg brezhibne postave odlikuje tudi nesporen šarm. Za film Možje X na začetku: Wolverine, v katerem nastopa skupaj s prej omenjenim Reynoldsom, je simpatični Avstralec vsak dan telovadil uro oz. uro in pol in pridobil kar nekaj kilogramov mišične mase.

Fotografije izklesanih zvezdniških teles si oglejte v galeriji spodaj.