Cristiano Ronaldo uživa v New Yorku. Foto:
Cristiano Ronaldo uživa v New Yorku. Foto:

25-letni zvezdnik Reala iz Madrida si je počitnice v New Yorku privoščil s svojo spremljevalko Irino Shayk. Nogometaš je seveda takoj vzbudil zanimanje paparacev in fotografije s črno nalakiranimi nohti so takoj obkrožile svet.

Medtem ko se novopečeni očka (novico je na presenečenje vseh sporočil prek Twitterja in Facebooka v začetku meseca) z izbranko Irino sprošča v Velikem jabolku, pa za Cristiana Ronalda ml. (ja, res mu je tako ime) skrbi ponosna babica. Portugalčeva mama in sestra sta namreč takoj začeli urejati dokumente za polno skrbništvo nad otrokom. Nadomestna mama otroka namreč želi ostati anonimna, zanj pa bo skrbel Ronaldo sam.

"Mame malčka ne poznamo in je nismo nikoli srečali. Mislim, da ni nič nenavadnega, če moški sam vzgoji otroka," je dejala Ronaldova sestra Katia.

Irine novica o očetovstvu menda ni razburila
Očitno pa novica o otroku ni preveč vznemirila Ronaldove ruske spremljevalke Irine. Par je, po fotografijah sodeč, užival ob bazenu na strehi newyorškega hotela. Mediji so namreč sprva pisali, da naj bi bila novica o Ronaldovem očetovstvu presenečenje tudi zanjo. 24-letna spremljevalka je zanikala takšno pisanje in zatrdila, da je bilo tudi pisanje tabloidov o njeni želji po poroki in otrocih napačno. "Irina si želi le zasebnosti in ostati s Cristianom," je povedal njen predstavnik za odnose z javnostmi.

No, na malega Cristiana pa ta čas, ko očka uživa v nakupovanju in sončenju v New Yorku, v domači Algarvi skrbita babica Maria Dolores dos Santos Aveiro in teta Katia Aveiro. Otroka sta se zelo razveselili in njegov prihod menda proslavili s šampanjcem.

Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotografij para iz New Yorka, zadnja pa je nastala v začetku preteklega meseca na Korziki.