Prvi poljub mladoporočencev. Foto: JustJared
Prvi poljub mladoporočencev. Foto: JustJared
Milla s hčerko Ever Gabo. Manekenka rusko-srbskega rodu pravi, da si želi še veliko otrok.

33-letna nevesta je nosila preprosto obleko v slogu 60. let, ki jo je sama skreirala, par pa si je izmenjal ujemajoča se klasična 18-karatna zlata prstana Neila Lana, ki ga bo Milla nosila ob svojem starinskem zlatem zaročnem prstanu iz 19. stoletja z rožnatimi, rumenimi in belimi diamanti.
Med gosti so bili med drugimi tudi TV-zvezdnik Patrick Dempsey (Talenti v belem) z ženo in Ever Gabo, 20-mesečna hči Mille in Paula, ki je v beli oblekici potresala cvetlične lističe do oltarja.
Pred slovesnostjo so svatje uživali v sprejemu ob bazenu pred vilo v španskem slogu, okrašeno z rdeče-belimi šopki rož. Tudi glasbeni izbor je bil s španskim kitaristom in vokalistko sredozemsko navdahnjen. Po obredu so glasbeniki prešli na poskočnejše kubanske ritme, medtem ko je nevesta rezala štirinadstropno s trakom okrašeno belo poročno torto.
Zdaj je na vrsti družina
Jovovicheva in 44-letni Anderson sta se spoznala leta 2002, ko je on režiral filmsko uspešnico Resident Evil, v kateri je igrala ona. Novembra 2006 se jima je rodila hčerka Ever Gabo, po rojstvu katere je Milla, sicer izjemno uspešna supermanekenka, dejala, da ji kariera ni več tako pomembna in da sta zdaj njeni prioriteti otrok in družina.
In prihodnost? "Zagotovo želim imeti še več otrok," zatrjuje Milla. "Odrasla sem kot edinka, zato sem si vedno želela veliko družino. Ne vem, kaj mi bo prihodnost prinesla, a potrkajmo na les, upam, da veliko družino."

Igralka trenutno promovira svoj najnovejši film, triler A Perfect Getaway s Stevom Zahnom in Timothyjem Olyphantom, medtem ko je bil zadnji Andersonov film Death Race (2008) z Jasonom Strathamom.