Ljubezen naj bi bila močnejša od zamer - zvezdnika naj bi skušala obuditi zvezo. Foto: YouTube
Ljubezen naj bi bila močnejša od zamer - zvezdnika naj bi skušala obuditi zvezo. Foto: YouTube

Moraš sprejeti lastne strahove. Če si iskrena oseba, boš grešil, toda na koncu bo vse dobro. Najzanimivejše stvari se dogajajo po tem, ko grešimo.

Kristen Stewart o grešnosti
Kristen Stewart
Zapeljiva na losangeleški premieri filma Na cesti. Foto: Reuters

Po "škandaloznem" in zelo javnem skoku čez plot Kristen Stewart z 19 let starejšim in poročenim režiserjem Rupertom Sandersom, po katerem so igralko spravili na sramotilni steber, zapustil jo je njen dolgoletni fant Robert Pattinson, zaradi škandala pa so ji celo napovedovali velik padec njene kariere, se stvari vračajo v stare tirnice.

Igralka je še naprej zelo "vroča roba", je ena izmed najbolj iskanih mladih igralk v Hollywoodu, pred veliko premiero drugega dela Somraka: Jutranje zarje, na kateri se bosta, kot je videti po zadnjem dogajanju, Robert in Kristen pojavila skupaj na rdeči preprogi, pa se je 22-letna Američanka udeležila losangeleškega festivala AFI, kjer je promovirala svoj film Na cesti (On the road), ki si ga boste lahko ogledali tudi na ljubljanskem filmskem festivalu Liffe.

Tako kot na poslovnem področju Kristen spet cvetijo rože tudi na ljubezenskem področju. Robert Pattinson naj bi svoji soigralki in dolgoletni spremljevalki odpustil vse "grehe", da se je med zvezdnika vrnila (ljubezenska?) idila, pa je bilo nazorno videti tudi na njunem prvem skupnem nastopu - nazadnje sta bila zvezdnika skupaj v javnosti opažena julija.

Brez vprašanj o zasebnem življenju, prosim!
Med intervjujem za MTV sta tako Kristen kot Robert delovala zelo sproščeno, skupaj s Taylorjem Lautnerjem, soigralcem iz vampirske sage, pa so se ob promociji zadnjega dela filma tudi pošalili, niso pa želeli govoriti o zasebnem življenju.

Kristen in Robert, ki v filmski sagi nastopata kot zaljubljenca Bella Swan in Edward Cullen, sta spregovorila tudi o njunem skupnem "žuranju" na noč čarovnic: "O, da, to je videti odlično. To ni pošteno, to je pravzaprav zelo čudna fotografija," je Kristen pokomentirala fotografijo nje in Roberta, na kateri ona nosi lasuljo rožnate barve in sončna očala, on pa masko, za katero je, kot je priznal, plačal le tri dolarje.

Trojico mladih zvezdnikov so vprašali tudi o njunih spominih na filmsko franšizo, ki jim je prinesla slavo. Robert je tako dejal, da oboževalci knjig Stephanie Meyer na začetku niso bili ravno najbolj navdušeni nad tem, da bo on nastopil v vlogi Edwarda Cullena. Pošalil se je tudi, da je prepričan, da ga številni znova sovražijo.

Prstana kot spomin
Kristen Stewart, ki je priznala, da je med snemanjem petih delov Twilighta tudi malce odrasla, je pred kratkim razkrila še eno zanimivost, ki je bodo zagotovo veseli tudi romantični oboževalci Twilighta. Igralka je namreč razkrila, da je obdržala prstana iz vampirske sage (enega ji je na začetku vampirske sage podarila filmska mati, z drugim pa jo je v filmu zaročil Edward Cullen): "Zelo sta pomembna zame."

Koliko je pravzaprav Robert pomemben zanjo, je bilo videti tudi v njenem javnem opravičilu po tem, ko je njen skok čez plot prišel v javnost. Takrat je v izjavi povedala: "Ta trenutni spodrsljaj je ogrozil najpomembnejšo stvar v mojem življenju, osebo, ki jo najbolj ljubim in spoštujem, Roba. Ljubim ga, ljubim ga, žal mi je."

Spodaj si lahko pogledate fotografije s premiere igralkinega filma Na cesti. Kristen je na rdeči preprogi pritegnila pozornost z zapeljivo kreacijo modne hiše Balenciaga, pred fotografskimi objektivi pa je pozirala skupaj s svojima soigralcema iz filma Amy Adams in Garrettom Hedlundom ter z režiserjem Walterjem Sallesom.

Moraš sprejeti lastne strahove. Če si iskrena oseba, boš grešil, toda na koncu bo vse dobro. Najzanimivejše stvari se dogajajo po tem, ko grešimo.

Kristen Stewart o grešnosti