Brooklyn, Romeo, David in Harper Beckham v družbi Anne Wintour. Foto: Reuters
Brooklyn, Romeo, David in Harper Beckham v družbi Anne Wintour. Foto: Reuters

V prvi vrsti modne revije Victorie Beckham na newyorškem tednu mode so ji podporo pokazali vsi njeni štirje fantje in dekle - mož David, sinovi Brooklyn, Romeo in Cruz ter hči Harper.

Ravno triletno dekletce, ki je ves čas mirno sedela v očetovem naročju (le občasno je svoji levi sosedi Anni Wintour namenila kakšen namrgoden pogled), je pritegnilo največ pozornosti sedme sile - tako zaradi svojega ljubkega videza (že na prvi pogled je jasno, da se njena mati precej posveča njenim oblačilom) kot tudi zaradi odnosa, ki ga imajo njeni veliki bratje do nje.

Po koncu predstavitve jesensko-zimske kolekcije s podpisom Victorie Beckham je namreč najstarejši, skoraj 16-letni Brooklyn, dvignil malo Harper v naročje in jo (že malce dremavo) odnesel z modne revije - družbena omrežja pa so ob fotografijah skoraj pregorela od navdušenja.

David in Victoria sta se sicer že kmalu po rojstvu Harper pohvalila, da so vsi trije fantje nad svojo malo sestro navdušeni in da je praktično ne izpustijo izpred oči.