Megan Fox se je rodila 16. maja 1986 in tako kljub 'lisičjemu' priimku po kitajskem horoskopu spada med tigre. Foto: EPA
Megan Fox se je rodila 16. maja 1986 in tako kljub 'lisičjemu' priimku po kitajskem horoskopu spada med tigre. Foto: EPA

Soljudje "tigre" spoštujejo, včasih pa se ljudje, rojeni v znaku tigra, znajdejo v sporu s starejšimi ali nadrejenimi. Pogosto imajo težave pri sprejemanju odločitev. "Tigri" so rojeni pod srečno zvezdo, so živahni in privlačni. So neizmerno pogumni, morda tudi zato, ker jih spremlja sreča. Kitajci pravijo, da je imeti "tigra" v hiši najboljša zaščita pred požari, tatovi in duhovi.

"Tigri" so pogumni, dejavni in samozavestni. Optimistični, strastni in neodvisni. Uporniški, dinamični in nepredvidljivi. Vzkipljivi, a uvidevni. Nežni, a brezbrižni. "So rojeni vodje in simbolizirajo vpliv, strast in drznost. Ljudje, rojeni v tem znaku, so občutljivi, globoko razmišljujoči in sočutni.

Leto tigra je tretje po vrsti v kitajskem zodiaku - za podgano in bivolom, ki je zaznamoval leto 2009 - in se ponovi vsako 12. leto. Najbolje se tigri ujemajo z ljudmi, rojenimi v znakih konja, zmaja ali psa.

V fotogaleriji si oglejte, kateri mladi zvezdniki so bili rojeni v letu tigra med 9. februarjem 1986 in 28. januarjem 1987.