Nova izbranka 48-letnega Clooneyja, 31-letna Elisabetta Canalis, je priljubljena italijanska televizijska osebnost z dokaj uspešno manekensko in igralsko kariero. Foto:
Nova izbranka 48-letnega Clooneyja, 31-letna Elisabetta Canalis, je priljubljena italijanska televizijska osebnost z dokaj uspešno manekensko in igralsko kariero. Foto:
George Clooney in Elisabetta Canalis
Elisabetta naj bi Georgea tako očarala, da se je (končno) pripravljen odpovedati samskemu stanu. Foto: EPA

(Nekoč?) zapriseženi samec in eden najbolj zaželenih moških na svetu, hollywoodski zvezdnik Clooney, naj bi dokončno podlegel čarom svoje nove spremljevalke, italijanske tv-voditeljice Canalisove, poročajo mediji v njeni domovini.

Zvezdniški seznam povabljencev
Elisabetta in George naj bi se poročila na luksuznem plovilu MSC Fantasia, ki se ponaša s 23 nadstropji, na katerih so tudi štiri restavracije in gledališče. Mladoporočencema bodo zakonsko srečo zaželeli tudi Matt Damon, Julia Roberts, Michael Douglas, Cindy Crawford in drugi zvezdniki, še pišejo v Italiji.

Medtem ko je Clooney (domnevno) zaposlen s pripravami na poroko, na katero bosta gotovo povabljena tudi njegova dobra prijatelja Brad Pitt in Angelina Jolie, mnoge lepotice z (dolgega) seznama nekdanjih igralčevih ljubezni zelenijo od zavisti.

Nekdanja dekleta zelena od zavisti
Med temi "užaloščenkami" je, kot poroča Jutarnji list, tudi hrvaška manekenka Monika Jakišić, ki se je pred dvema letoma s Clooneyjem zapletla v kratko romanco. Fotografije takrat zaljubljenega para na luksuzni jahti v St. Tropezu so obšle svet, mediji pa so se spraševali o tem, kdo je lepotica v igralčevem objemu.

"Ne želim preveč govoriti o svojem razmerju z Georgeom, slike so dovolj zgovorne. Novinarji me preganjajo po vsem svetu, to je zame že kar malo preveč," je takrat za omenjeni časnik povedala Monika.

A že kmalu po tem, ko je Osiječanka potrdila romanco s Clooneyjem, se je hollywoodski lepotec zaljubil v natakarico Sarah Larson, s katero pa sta se po enajstih mesecih razšla.
Od poletne romance do zaroke
George in Elisabetta naj bi se spoznala letos poleti prek skupnih prijateljev v Rimu, po poročanju očividcev pa George kar ni mogel nehati strmeti v temnolaso lepotico. Ni trajalo dolgo in že so ju opazili na romantični večerji v italijanski prestolnici, čez nekaj dni pa sta si delala družbo v Milanu, nato pa še na sprehodu ob romantičnem Comskem jezeru, ob katerem ima hollywoodski zvezdnik tudi razkošno vilo.

31-letna lepotica, doma s Sardinije, se lahko pohvali, da je s svojimi čari v preteklosti omrežila nogometaša Didierja Drogbaja in Christiana Vierija ter košarkaša Marka Jarića, kriva pa naj bi bila tudi za ločitev nogometnega trenerja Joseja Mourinha.

Nekaj fotografij Elisabette Canalis si oglejte v spodnji galeriji.