Igralko Zoey Deschanel in pevko Katy Perry zamenjujejo mnogi. Foto: EPA
Igralko Zoey Deschanel in pevko Katy Perry zamenjujejo mnogi. Foto: EPA

Pravijo, da ima vsak na svetu svojega dvojnika. Na priljubljenem spletnem omrežju Facebook lahko tako med nešteto aplikacijami najdete tudi aplikacijo, s pomočjo katere lahko najdete človeka, ki vam je najbolj podoben. Medtem ko mnogi morebitnega človeka, ki jim je na las podoben, ne bodo nikoli srečali, mnogim hollywoodskim zvezdnikom sploh ni treba iskati svojega dvojnika, saj je ta v njihovi bližini. Hollywood je namreč poln zvezdniških dvojnikov.

Zagotovo se je tudi vam zgodilo, da vam ni uspelo takoj prepoznati zvezdniških obrazov, saj ste jih zamenjali z nekom drugim. Prvi zvezdnici, ki jih mnogi zamenjujejo, sta igralka Zoey Deschanel in pevka Katy Perry, na las pa sta si podobni tudi igralki Ginnifer Goodwin in Jennifer Morrison ter Nicole Scherzinger in Kim Kardashian.

Bradu Pittu so na začetku kariere trdili, da je novi Robert Redford, Georgio Jagger, hčer Micka Jaggerja, pa mnogi imenujejo kot Brigitte Bardot moderne dobe. Komu so podobne Daryl Hannah, Lady Gaga ter ostali slavni obrazi si poglejte v spodnji fotogaleriji.